úterý 27. října 2009

Tak mame za sebou vikend, fakt se vydaril. Hlavne nam pralo pocasi, takze jsme si ho fakt uzili. V patek vecer uz jsme se pripravovali na sobotni turu, vymysleli co nejlepsi a nejhezci trasu, kdyz nam najednou kousek pred 8 zavolal ten nas zamestnavatel, ze potrebuje rychle nejaky pracanty. Ze behem 10minut je u nas.Takze jsme se rychle oblekli a v 8 uz jsme makali jako sroubci:-)nastesti to byla takova pohodicka, fakt jsme se nenadreli. Kazdopadne jsme tam byli do 2 do rana a pak sup hned do postele. Rano jsme se nedonutili vstat driv nez v10, takze z planovany turu byl spis jen 12ti km pochod. Ale tak stacilo to..








2 komentáře:

  1. Zdar ze Šumperka...vypadá to super doufáme , že taky je ! Taťka a soused Ondra....toho času u slivovice....tady je zima jak v ruském filmu , tam to vypadá naopak.Měj te se dobře a dávej te na sebe pozor!Nad nikoho se nepovyšujte a před nikým se neponižujte! SKOL ! ! ! !

    OdpovědětVymazat
  2. zdravim z prahy, cupakabry, dobre vam tam je, co? sunky jedny...mopous tu an koleji klepe kosu a vam tam pomalu zacina jaro...tssss, jesteze tam manualne pracujete, coz me se doufam jeste na dlouhou dobu netyka, hahahahahah, cmuky, s laskou mop

    OdpovědětVymazat