čtvrtek 22. října 2009

Tak jsem pred chvili vstal po nekonecny nocni smene, dal jsem skromnou snidani a vyrazil do knihovny. Bohuzel ted musim do prace kazdy den, dvanact hodin dennodenne. Takze unava malicko prichazi. Uz se nemuzu dockat vikendu, snad bude i hezci pocasi a budeme se moct jet podivat nekam po okoli. Vcera jsme se byli mrknout na utesech, fakt hezka plaz mezi skalama. Jenom ty vlny jsou sileny, takze se do vody neda vlezt. A to jeste neuvazuju teplotu more:-)
jinak dneska od 5 rano sla do prace konecne uz i Andrejka, takze se presne mijime. Ale tak aspon budou nejaky penize na cesty a koupeni nejakych hezkych veci:-) vymysleli jsme, ze si o vanocich koupime levnejsi surf a naucime se na tom. Byl by hrich to tady nevyzkouset, kdyz je Zeland takovou zemi surfu:-)jinak zkusim zase pridat par fotek, ale jsem tu v knihovne odpoledne, kdy je tady spousta skolaku, takze internet jde tak jako ze spis nejde. Libi se mi ty skolni ubory, aspon si nikdo nemuze zavidet obleceni:-) na nekom to sice vypada lip, na nekom fakt strasne, ale i tak dobry. CO se tyce ty nasi prace, holky to nemaji tak tezky, lepi nejaky etikety na flasky, myjou je, pak davaji jiz zmineny rozdelovace do krabic s vinama...me asi zkousi, co vydrzim, protoze me nechavaji skladat krabice na palety. Vetsinou to delaji dva lidi, ale tak nejak se vzdycky ten muj "spolupracovnik" nekam vypari a musim to delat sam. Pot ze me tece jako z Petaka na Krymu a to celych 10 hodin. Pak si vzdycky muzu odpocinout dve hodiny u rozdelovacu. Kazdopadne se drzim:-) prece je nenecham rict, ze Cesi jsou liny. Chodi tam jeste par Nemcu, ale jeden z nich to uz vzdal, pak vlastne jeste jeden Koreec. Padavky:-)
uz netrpelive ocekavame Vercu a Jezka, jenom mam pro oba blbou zpravu. Day off neexistuje:-)takze se pak asi casem presuneme na ty vinice, kde sice budou mensi penize, ale za to asi lehci prace. Tady si zatim vydelavame skoro 2tisice za smenu, coz se da. Kluci nemecky ale rikali, ze je to fakt malo, tak nevim, co si predstavujou.
Uz budu muset zpatky na backpacker, protoze uz jsou skoro 3 a ve trictvrte na 5 me vyzvedavaji do prace. Shit, fucking bottles...

Žádné komentáře:

Okomentovat