sobota 26. září 2009

Tak jsme v patek rano dorazili do Aucklandu, nasli si ubytovani na dve noci, dali sprchu a okamzite usnuli. Prospali jsme cely patek a vzbudili se asi tak ve 2 v noci. Po 2 filmech se konecne rozednilo a my vyrazili do mistniho Foodtown nakoupit neco, co by potesilo nase zaludky. Ceny skoro jako u nas, nejvic me potesilo mlicko, ktery ma jeste vic tuku nez nase cervena tucna madeta:-)po navratu na pokoj jsme pro zmenu usnuli a vzbudili se v 7 vecer. Nejak si nemuzeme na ten posun zvyknout. Ale to prijde:-) Zitra se chystame koupit auto, aspon bude nejaky dobrodruzstvi. Jinak doufam, ze se trochu umoudri pocasi. V jednom kuse prsi. Ale tak co bysme chteli od zari, dyt teprve zacalo jaro:-)

2 komentáře:

  1. Sláva bohu že jste se ozvali, už sme tu o vás měli trochu i strach, vy blázni :-) Šumi ozvi se mi prosím, až budeš na netu..na FB nebo icq. Mluvil sem včera s Verčou, co tam má taky letět, zítra máme spěcha v ČB, tak s tebou potřebuju domluvit co nejdřív pár věcí ohledně letenek, toho auta atd..a s tím že ceny tam mají podobný jako u nás jsi mě potěšil.. Kolik stojí pivo????? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ja uz jsem se lek, ze se Ježek nezepta na pivo!:-D Ale rekl bych ze bude pekne mastny!:-D
    Taky jsem rad, ze jste se konecne ozvali, uplne z toho cloveku beha mraz po zadech, pri pomysleni, jak je ten svet velkej a na druhou stranu malej... V CR vse pri starem, takze uzivejte nastupujici jaro a kapky deste...
    Hodne stesti pri hledani prace a v rizeni na druhy strane!

    OdpovědětVymazat